•HODOČAŠĆE U KRASNO GRUPA ZA ČIŠĆENJE

Članicama naših župnih grupa za čišćenje, koje se brinu za čistoću naše župne crkve i pastoralnog centra, naša župa poklanja hodočašće u Marijansko svetište Krasno na Velebitu. U sklopu hodočašća posjetit ćemo i rezervat za medvjede Kuterevo te grad Senj.
Na hodočašće se ide u subotu, 28. svibnja 2016., a kreće se u 07.00 sati ujutro ispred naše župne crkve. Za hodočašće se potrebno prijaviti i upisati, a to možete učiniti nedjeljom i radnim danom nakon svetih Misa te u vrijeme rada župnog ureda. Hodočašće se ne plaća, ali svoje mjesto osiguravate prijavom i upisom za hodočašće.
Svi koji idu na ovo hodočašće imat će obavezan susret danas, 22. svibnja 2016., u 12.00 sati u našoj župnoj crkvi, kako bi se dogovorili oko detalja hodočašća.
Zahvalni na svemu što činite za našu župnu zajednicu, radujemo se ovom zajedničkom hodočašću našoj nebeskoj majci Mariji Krašanskoj!
Pošto ima još dosta slobodnih mjesta u autobusu, pozivam i druge župljane da nam se pridruže na ovom hodočašću, a cijena hodočašća za one koji nisu članovi grupa za čišćenje je 100,00 HRK. Uplata za hodočašće vrši se odmah pri upisu za hodočašće.