Župa sv. Vida Mučenika - Zagreb, Petruševec

Opći uvjeti korištenja

Web stranice župe sv. Vida Mučenika, Petruševec trenutačno se nalazi u fazi produkcije, a korištenje usluga i sadržaja podložno je niže navedenim Uvjetima korištenja. Niti jedan dio web stranica ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Korištenjem usluga i sadržaja smatra se da su korisnici upoznati s aktualnim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaćaju koristiti sadržaj ovog web stranica na vlastitu odgovornost te da su uvjete korištenja razumjeli u cijelosti.

Autorska prava

Župa sv. Vida Mučenika, Petruševec polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Korisnik koji smatra da je Župa sv. Vida Mučenika, Petruševec povrijedio njegova autorska prava dužan je takav sadržaj prijaviti koristeći e-mail adresu [email protected] . Web stranica će svaku takvu prijavu razmotriti te u slučaju utvrđivanja povrede autorskih prava u najkraćem roku ukloniti sadržaj.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Župa sv. Vida Mučenika, Petruševec zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na web stranicu bez obaveze prethodne najave.

Poveznice na druge web stranice

Web stranice župe sv. Vida Mučenika, Petruševec sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera te poveznica na vanjske stranice.

Župa sv. Vida Mučenika, Petruševec ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj internetskih stranica treće strane kojima korisnik pristupa preko poveznica, za korisnikovo korištenje spomenutih poveznica niti za korištenje sadržaja kreiranog od strane posjetitelja.

Sve sadržaje web stranica Župa sv. Vida Mučenika, Petruševec koristite na vlastitu odgovornost te se web stranica ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Obveze korisnika

Korisnicima web stranica Župa sv. Vida Mučenika, Petruševec strogo je zabranjeno:

slanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

slanje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

slanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

Župa sv. Vida Mučenika, Petruševec ima pravo dobivene informacije od strane korisnika, te foto, video i audio sadržaje, objaviti na web stranicu bez naknade posjetitelju web stranica. Ako se utvrdi da je sadržaj koji su posjetitelji dostavili nezakonit, neprikladan ili se njime krše prava treće strane, takav sadržaj će odmah po primitku informacije o njegovoj neispravnosti biti uklonjen s web stranica.

Izmjene uvjeta korištenja

Župa sv. Vida Mučenika, Petruševec zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Posljednje uređivano: 19. veljače 2023.

Općenite župne informacije

Svete Mise

  • od utorka do subote – 19:00 sati
  • nedjeljom – 8:30 i 11:00 sati
  • ponedjeljak – Nema večernjih sv. Misa

Uredovno vrijeme rada župnog ureda

  • od utorka do petka, od 18.00 do 18.45 sati

Molimo Vas da poštujete uredovno vrijeme rada župnog ureda.

Ostale župne aktivnosti

  • svaki dan u 18:30 sati je KRUNICA
  • svaki četvrtak u 18:00 sati je KLANJANJE PRED PRESVETIM OLTARSKIM SAKRAMENTOM
  • klanjanje pred PRESVETIM OLTARSKIM SAKRAMENTOM se ne održava u ljetnom i Božićnom ciklusu
  • svaki petak u Korizmeno vrijeme u 18:00 sati je KRIŽNI PUT

Misne nakane

23. 6. 2024. – 29. 6. 2024.

Dvanaesti tjedan kroz godinu

ED

23. 6.

8.30 PRO POPULO
UTO

25. 6.

19.00 + Slavko Tomšić, Emilko i Janja Tutić
SRI

26. 6.

19.00 + Ivo Komljenović
ČET

27. 6.

19.00 Na nakanu
PET

28. 6.

19.00 Zajedničke nakane
SUB

29. 6.

19.00 + Mijat Tolić, Anto, Jela i Anto Kurtušić

Raspored župnih kateheza

Župne kateheze se nastavljaju početkom rujna 2024.

Skip to content