Oproštajna sv. Misa od vlč. Ante Barišića

Svečanom svetom Misom ove nedjelje 18.08.2019. u 11 sati oprostili smo se od našeg župnika i upravitelja župe vlč. Ante Barišića.
Ovim putem mu se zahvaljujemo za prekrasnih 6 godina upravljanja našom župom. Tijekom svojeg služenja na prvoj župi kao župniku vlč. Ante je pokrenuo dosta projekata za uređenje župe i svih župnih objekata, te je isto tako uspješno okupio mlade u ministrantsku službu, kao i u ostale službe poput čitača, dječijeg zbora te i za redovita hodočašća našoj nebeskoj Majci Mariji kao i u ostala svetišta.
nakon čitanja službenog dekreta nadbiskupa preč. Josipa Bozanića kojeg možete pročitati na našoj web stranici, sve zahvale su iznijeli vjeroučiteljica Vera Javni, kao i predstavnica mladih i ministranata Matea Lenić.
Nakon svete Mise okupili smo se u našoj župnoj dvorani kako bi smo se dostojantsveno i svečano uz zdravicu i hranu počastili te kako bi se mogli pojedinačno oprostiti od vlč. Ante Barišića.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo vlč. Anti na svih 6 godina rada u našoj župi te mu želimo sretno vođenje župe sv. Barbare u Gornjem Vrapču uz citat našeg blaženog Alojzija Stepinca – “Sve ako i zvijezde padaju, Bog ostaje”.

Povezane obavijesti