Pismo župljanima

Dragi župljani!

   Nudimo vam raspored godišnjeg posjeta vašeg župnika obiteljima župe, ili kako mi to nazivamo blagoslov . Blagoslovljamo obitelji , dakle ljude tj. vjernike, a ne zidove. Zato nam je osobito stalo da kompletna obitelj bude na okupu. Stoga vam predajemo ovaj raspored da znate planirati vrijeme da vas što je više moguće bude u domu prilikom dolaska župnika. Zahvaljujemo što ste nas do sada vrlo lijepo prihvaćali.

Prilikom dolaska u vašu kuću donijet ćemo vam katolički kalendar naše župe i obavijesti o svemu što se važnije događalo tijeko ove 2012. godine na području naše župe.

Pozivamo vas koji još niste dali svoj godišnji doprinos – Obiteljski dar za rad župe da to učinite tijekom godine.

Zahvaljujemo svim obiteljima koji daju redovito za uzdržavanje naše crkve. I dalje moramo jasno naglašavati da crkva ne dobiva nikakav doprinos od države za uzdržavanje župe niti svećenika. Rad župe i svećenika drže župljani svojim dobrovoljnim prilozima koji idu u župsku blagajnu i troše se prema rasporedu. Imamo sada i župno Ekonomsko vijeće i novoustanovljeno Pastoralno vijeće koji zajedno sa župnikom vode sve potrebno za život župe.

Također vas molimo da nam javite kao i do sada koji nas želite ugostiti u vašem domu za ručak u danu kada smo u vašoj ulici, da znamo naopravit raspored. Hvala vam i radujemo se susretu u vašem domu!